måndag, maj 03, 2010

[v.18]


Denna vecka handlar scraputmaningen om att göra sitt egna bakgrundspapper eller mönstrade papper. Om man har ett foto som man tycker att inte ett enda passar till. Så då gör vi våra egna. Det finns massa av tekniker man kan använda sig av nu hann jag bara med två men låt inte det hindra er utan det är bara att testa.

På första lo´n har jag bara stämplat med blommor, en ringstämpel och svirls. Använde tonade mjuka lite "smutsiga" stämpelfärger. Ville ha ett tonat färgintryck. Sen har jag bara satt fotot på en fotomatta och lagt till en rubrik. Jag kommer inte ha text till den här utan låter den bara vara som den är.

Andra lo´n har jag först skissat upp med blyerts och sen fyllt i med permanent svart penna. Efter det fyllde jag i med promarkerspennor. Nu behöver man ju inte använda just promarkers utan det man har tillhands som ex vattenfärger, kritor eller vad man vill helt enkelt. Sen satte jag bara fast fotot och använde stickersbokstäver.

Scrappa på !

Kram Liza

1 kommentar:

Stine sa...

Attans, min kommentar sparades inte...försöker igen; Åh vilka härliga lo´s. du är så himla duktig. Jag kan ju inte måla så bra men ngt annat ska jag nog kunna hitta på!

Nu sitter jag o väljer ut bilder att framkalla, har du ngt tips på framkallningsställe? Ngn favorit?

kram på dig